Diensten Marts Schilderwerken

Binnen schilderwerk

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnen schilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen in uw binnen schilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning speelt binnen schilderwerk een belangrijke rol.

 

Buiten schilderwerk

Is het alweer een paar jaar geleden dat u uw buitenschilderwerk onder handen heeft genomen? Dan is het opletten geblazen. Buitenschilderwerk is namelijk eens in de 5 jaar toe aan vernieuwing. De exacte levensduur van buitenschilderwerk verschilt per woning, houd daarom zelf een oogje in het zeil.
 

 

Sauswerk

Met sauswerk zijn er veel opties die gekozen kunnen worden, eigenlijk is alles naar wens in te vullen. Zo kan er per wand een andere kleur gekozen worden. Bij verschillende kleuren zal er alleen wat vaker afgeplakt moeten worden, dit brengt daarom wel extra kosten met zich mee, maar dit is heel gering.
 

 

Latex Spuiten

Latex spuiten doen we binnen op elk type gebouw. Of het nu gaat om oud- of nieuwbouw. Huis, bedrijfs- of winkelpand. Zowel modern als industrieel.
Voor elk type gebouw is latex spuiten de manier om in korte tijd de hele oppervlakte streep loos en strak te spuiten. In nieuwbouwhuizen adviseren wij altijd om de wanden eerst met renovlies te laten behangen, om het vervolgens door ons te laten spuiten.

 

Stucwerk

Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk.
 

 

Houtrot reparatie

Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen. Wanneer dit ook bij jouw het geval is adviseren we een houtrot reparatie uit te (laten) voeren.
Een plek met houtrot in het kozijn moet je zo goed en snel mogelijk behandelen. Hoe kleiner de plekken van het houtrot, des te beter het nog te repareren is met Repair Care. Met Repair Care kunnen wij het hout op een professionele manier repareren, achteraf is het bijna niet meer van de rest te onderscheiden.
 

 

Repair Care

Repair Care is de totaal oplossing voor het duurzaam herstellen en onderhouden van Hout.
Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.
Marts Schilderwerken gebruikt Repair Care vanwege de kwaliteit en de duurzaamheid.

Offerte aanvraag Marts Schilderwerken