Professionele houtrot reparatie Marts Schilderwerken

Professionele houtrot reparatie

Houtrot kan een groot probleem vormen in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Het vaakst komt het voor in houten onderdorpels en houten verbindingen. Op deze plekken heeft het vocht een opening gevonden in het schilderwerk, hierdoor zal het vocht in het hout trekken. Zo ontstaan er schimmels die de houten kozijnen aantasten en daarmee de rot veroorzaken. Reparatie van de houten onderdelen is dan van groot belang om hoge kosten te voorkomen, het zeer belangrijk dat de reparatie wordt uitgevoerd met materialen, zoals duurzame epoxy, die geen water aantrekken.

Vervangen van houtrot

Is de plek die gevuld moet worden te groot, dan kan er worden overgestapt op deelvervanging of zelfs totaalvervanging. Hiervoor zijn de schilders van Marts Schilderwerken bij u op locatie om deze klus op professionele wijze aan te pakken. De schilder van Marts Schilderwerken zal altijd met u overleggen wat de beste aanpak zal zijn om uw houtrot aan te pakken.

Preventie door goed schilderwerk

Goed schilderwerk houd de houtrot tegen. Als u dit regelmatig naloopt en kijkt of er geen openstaande verbindingen of slecht kitwerk is, kunt u de ongewenste problemen die houtrot heet makkelijk voorkomen. Wees slim en laat uw schilderwerk op tijd opnieuw doen, ook al lijkt het zo op het oog nog niet nodig. Uiteindelijk bespaart u hiermee hoge reparatiekosten, of nog erger vervangingskosten. leuk om over na te denken, bij elke schilderbeurt kunt u natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur, waardoor het uiterlijk van u woning er toch weer net even anders uit ziet.

Snelle feiten over houtrot

Offerte aanvraag houtrot reparatie